Home » Ukategorisert » Din personlig stil og motetrender i 2017

Din personlig stil og motetrender i 2017

Moteindustien dikterer nye trender sesong etter sesong. Før du plukker noen av disse å ta med deg for å friske opp antrekkene dine, husk at motetrender skal passe til din kroppsfasong og din fargetype. Fremheving av din naturlige skjønnhet bør alltid komme før alle motetrender! Kunnskap om din kroppsfasong og  dine beste farger  hjelper deg til å se på motetrender som inspirasjonskilde for å skape nye antrekk IKKE som noe du må følge slavisk 😉

Her kommer 5 største motetrender i 2017 og deres tolking fra stylist siden:

  1. Metallic

Perfekt trend til deg som vil få lengre bein på 1-2-3! Åpne sko i metallisk farge hjelper å få til en illusjon av lengre bein.

metallic

       2. Volanger

Volanger er romantiske og feminine detaljer i antrekket. De brukes for å skape elegant og sofistikert antrekk. Volanger kombineres fint med klassiske nøkkelplagg som blyant skjørt eller noe sporty som joggesko. Volanger gir mer volum og derfor passer bra til deg som vil få litt ekstra kurver til formløs silhuett (se bildet øverst).

       3. Striper

Den er en av sesongens største trender. Husk på at horisontale striper gjør område de er brukt på se større ut. Topp med striper passer bra til deg som har smale skuldre og overkropp.

stripes

    4. Undertøy stil

Den feminine trenden er fortsatt med i motebilde i 2017. Kombineres fint med strikket plagg i hverdagen. Vær oppmerksom at de fleste plaggene i undertøy stil er laget av tynn materialet og viser frem alle kurvene dine.

slip dress 2017 look

     5. Slagord

Slagord i år blir en trendy måte for uttrykke seg. Slagord på brystet tiltrekker oppmerksomhet. Wear if you dare! 😉

slogan statement

 

Vil du få flere stylingtips? Lik gjerne Stilveiledning sin side på Facebook eller følg oss på Instagram og hold deg oppdatert innen personlig stil 😉

facebookmail

Legg igjen en kommentar