Home » Ukategorisert » Stylingtips til nyttårsantrekket

Stylingtips til nyttårsantrekket

Er du en av de få kvinner som ikke har bestemt seg hva de skal ha på seg på nyttårsaften? Da kan det være nyttig å få noen stylingtips som hjelper deg å spare tid og ressurser men samtidig se stilig ut!

Ført og fremst ta i betraktning

  • HVOR du skal feire
  • HVA slags farger i antrekket harmoniserer med DINE naturlige farger (dvs fargepaletten din hjelper deg å velge riktige fargetoner)
  • HVA slags klesfasonger er flatterende for figuren din

Her er det alternative antrekksforslag basert på forskjellige steder nyttår kan feires:

1. Nyttårsaften: Galla

Galla er den høytideligste kleskoden hvor kvinner kan bruke sin beste lange selskapskjole. Her skal du skinne! En lang blonde/fløyels/satin/brokade kjole i mørke eller lyse farger passer perfekt til denne glamorøse anledningen. Korte kjoler kan ikke brukes til en galla-fest. Styles med pumps og smykker i sølv eller gull.

new-year-galla-style

2. Nyttårsaften: Party Style

Her er det lov å velge noe med et sexy snitt! 😉 Paljetter og metalliske stoffer som skinner og glitrer hjelper deg å skape et skikkelig festantrekk!

new-year-club-party

3. Nyttårsaften: Home Party

Skal du feire nyttår hjemme? Da kan du velge en av sesongens mykeste trend – fløyelsplagg! Kjoler i fløyel passer perfekt til fest til og med du skal ha den hjemme!

ny-home-party

4. Nyttårsaften på fjellet

Her er det best å velge noe som er varm, behagelig å ha på seg men også ser festlig ut! Velg deilig strikk.  Den kan kombineres med et skinn- eller paljettskjørt og styles med fin tilbehør.

ny-cabin-party

Ta også hensyn til detaljene som hår, make up og manikur uansett hvor du skal feire. Stilig antrekk er kun et halvbilde og disse detaljene skaper det hele 😉

Håper denne innlegg var inspirerende for deg og nå blir det lettere for deg å finne den perfekte antrekk til nyttårsaften!

Vil du få flere stylingtips? Lik gjerne Stilveiledning sin side på Facebook og hold deg oppdatert innen personlig stil;)

GODT NYTTÅR!

 

facebookmail

Legg igjen en kommentar