Home » Ukategorisert » Den perfekte julekjolen

Den perfekte julekjolen

Julebordsesongen er i gang! Og selve Julen begynner å nærme seg. Det er lurt å få litt inspirasjon og stylingtips før du begynner å lette etter den perfekte julekjolen.

Det finnes mange festkjoler i butikker men husk å passe på at

1) farger harmoniserer med DINE naturlige farger og

2) kjolefasong passer til DIN figur

Her er det flere alternativer du kan velge mellom:

Hvis du vil tiltrekke seg ekstra oppmerksomhet og få ekstra energi, et valg av en rød kjole kan hjelpe deg å nå ditt mål! Selv om rød er en varm farge ifølge fargeteori, har den både varme og kalde fargetoner. Hvis dine naturlige farger (hud, hår, øyne) er «kalde» så går du mot rødt med blåtoner i seg (magenta, rødviolet, burgunder eller bringebær farge). Hvis dine naturlige farger er «varme» så går du mot rødt som har gult i seg (skarlagen, rødoransje, engelsk rød, karmin eller korall farge).

Screen Shot 2014-12-15 at 21.08.58

Denne kjolefasong fremhever midjen på en fin måte og passer til kvinner som har trekant, omvendt trekant , rektangel eller timeglass kroppsfasong.

Screen Shot 2014-12-15 at 21.28.10

Burgunder oppfattes som mer sofistikert og mindre energisk enn ren rød farge. Denne kjolefasong passer til kvinner som har timeglass eller rektangel kroppsfasong. Hvis du har en rektangel kroppsfasong kan bruke en tynn sølv belte for å skape illusjonen av en midje.

Screen Shot 2014-12-15 at 22.25.04

Gull assosieres som oftest med luksus, velvære, status og eleganse. Så hvis du har varme naturlige farger (hud, hår, øyne) og vil kjenne seg som en stjerne kan det være en riktig fargevalg for deg! 😉 For de som har kalde naturlige farger anbefaler jeg å gå mot sølv i stedet og velge sko og armbånd i burgunder eller en annen kald fargetone.

Denne kjolefasong passer perfekt til kvinner som har timeglass kroppsfasong.

Screen Shot 2014-12-15 at 21.54.40

Grønn farge oppfates som rolig og harmonisk. Denne kjolefasong ligner på den første kjolen i fasongen og passer til kvinner som har trekant, omvendt trekant , rektangel eller timeglass kroppsfasong. Siden denne kjole har mange detaljer prøv å unngå for mye tilbehør.

Håper denne innlegg var nyttig for deg og nå blir det lettere for deg å finne den perfekte julekjolen!

Vil du få flere stylingtips? Lik gjerne min side på Facebook og hold deg oppdatert innen personlig stil;)

facebookmail

Legg igjen en kommentar