Home » Ukategorisert » Hvordan velge den perfekte badetøy til din kroppsfasong?

Hvordan velge den perfekte badetøy til din kroppsfasong?

Skal du på ferien snart og letter etter den perfekte badetøy? Det er to ting du må se etter:

1. Velg badetøy i farge som passer deg. Husk å bruke din fargevifte når du er på shopping.

2. Velg badetøys-snitt som passer kroppen din.

Her kommer noen tips til forskjellige kroppsfasonger:

1. Har du bysten og skuldrene som er smalere enn hoftene og en vel definert midje? Da har du trekant kroppsform. Så trenger du å velge badetøy som trekker oppmerksomhet vekk fra underkroppen. Farge og fasong er to gode verktøy! Hvis du velger en bikinitopp i sterkere/lysere farge enn underdelen så drar den fokus oppover bort fra brede hofter. Ellers kan du velge en bikinitopp med detaljer som perler, sløyfer eller print på og en underdelen i mørkere farge for å balansere kroppen din visuelt. Det samme gjelder badedrakter.

trekantbadetøyBadetøy og bilder fra H&M

trekantbadedrakt

Disse badedrakter finner du her og her

2. Har du bysten og skuldrene som er bredere enn hoftene og en vel definert midje? Da har du omvendt trekant kroppsform. Du bør velge en bikinitopp i mørke farger og underdelen i lyse/kraftige farger for å balansere kroppsfasongen din.

omvendttrekantbadetøyForetrekker du badedrakter? Velg en badedrakt med detaljer på underdelen eller en asymmetrisk modell. En halterneck hjelper brede skuldre å se smalere ut.

omvendttrekantbadedraktDisse badedrakter og bikini finner du her

3. Har du bysten og skuldrene som er like bred som hoftene? Har du i tillegg lite eller ingen definert midje? Da har du rektangelfigur kroppsform. Velg badetøy med detaljer både på bikinitoppen og underdelen (print, rysjer, paljetter, osv.).

*Har du klare og sterke farger i din fargevifte? Finn badetøy i en av disse fargene siden de hjelper å skape en illusjon av en mer formfull figur.

rekbikini

Dette badetøy finner du her

Bikiniunderdeler med highwaist eller som knyttes på siden kle deg godt! Badetøy i sport-stil passer også bra.

rekbikini2

Denne lekre vintage bikini finner du her

Liker du badedrakter? Da monkini kan hjelper deg å skape nydelige kurver!

rekbd

Disse fine badedrakter finner du her

4. Har du fyldige former? Har du bryste, midje og hofter som er svært lik i mål? Har du i tillegg lite definert midje? Da har du avrundet kroppsform. Velg badetøy i mørke farger og med detaljer som drar oppmerksomhet mot bryste og skuldre. Du kan også velge badetøy med mønster med en mørk basefarge. Bare husk å unngå små mønster som fremhever store former.

Liker du bikini da passer tankini bra til din kroppsform. De hjelper å kamuflere magepartiet.

avrundettankini

Her er noen badedrakter som passer bra til deg. Velg gjerne modeller med halterneck eller dyp utringning.

avrundetbadetøy

5. Har du en veldefinert midje med bysten og skuldrene som er like bred som hoftene? Gratulerer! Du har den ideelle kroppsfasongen som heter timeglass. Velg gjerne badetøy som viser frem midjen din! Ellers kan du bruke hvilken som helst snitt og farge! Så heldig du er! 😉

Er du fortsatt usikkker hvilken badetøy passer til deg? Da kan stilanalyse være noe for deg!

***

Dette innlegget er IKKE sponset. Jeg ville bare vise at det finnes badetøy til forskjellige priser, både på budsjett og luksus prisnivå.

***

Liker du inlegget? Del gjerne med dine veninner på sosiale medier! 😉

facebookmail

Legg igjen en kommentar